Så ska du inreda ditt hem 2018

När det är nytt år är det många som blir sugna på att göra om lite därhemma. Det kan handla om att möblera om, måla om eller köpa lite nya möbler och detaljer till inredningen. Det behöver inte vara så svårt att få det trendigt och snyggt hemma, därför tipsas det här om årets största inredningstrender. 

Att ha ett personligt hem är något som de flesta önskar sig. Blanda dina personliga favoriter med årets inredningstrender för att få till det där lilla extra. Här får du veta vad som är extra trendigt 2018.

Rottingmöbler och metaller

Om du ska köpa en ny stol, en ny utegrupp eller liknande så är rotting materialet för dig. Det är supertrendigt att inreda med rotting så långt ögat kan nå, både ute och inne. Tänk hur det snyggt det skulle bli med en rottingfåtölj på ljust trägolv, omgivet av gröna lummiga växter och härliga textilier i naturmaterial som linne och hampa. Det är även supersnyggt och trendigt att inreda med metallmix. Under tidigare år har koppar och mässing varit superinne, men nu är det mix av olika metaller som gäller. Blanda silver, krom, koppar, mässing och järn hejvilt i olika grupper av krukor och ljuslyktor, byt ut beslag på skåp och lådor.

Dekorationer i taket och nya trendfärgen salvia

En annan trend för 2018 är att smycka taket. Det kan vara att du målar det i en annorlunda färg, tapetserar taket eller hänger upp konst i taket. Där kan du låta fantasin flöda. Sist men inte minns är den trendigaste färgen som är en dov grön nyans.

”Vi säger hejdå till helgrått och välkomnar den grågröna nyansen sage – alltså salvia på svenska”, skriver Svenska Dagbladet.